7 Aralık 2012 Cuma

Bu Resimde Ne Var?



Bu resimde ne görüyorsun, mutlu iki sevgili, eğlenceli iki insan, evlilik, aşk, huzur, mutluluk,sevgi, fotoğraf, papyon, kadın, erkek, çerçeve, yüzük... Aslında hepsi ama bu resimde bir de kesik bir yüzük var...



Yüzükler parmak değiştirince diğerine nedense büyük gelirmiş ve benim azıcık büyük bir şey olmazım yüzüğümü bu hale getirdi. 



Çok fazla aksesuar sevmeme ve takmama rağmen eve girince hepsini çıkartırım buna bağlılık yemini verdiğim yüzüğümde dahil!

Benim aksime parmağından hiç çıkarmayan Arık Bey bir an çıkardığı yüzük ile benimkini karıştırınca ve onun zarif ellerine azıcık iteleme ile de girince artık çıkmamaya yemin ettiği gibi kaldı parmağında...

İlk denemeleri evde pense ve keski ile yaptık ama her ikisininde kırılması ile sonuçlanınca hastaneye (Acıbadem Hastanesi) gittik ve Acıbademin ne kadar yetersiz bir hastane olduğunu da öğrenmiş olduk. Acilde bildiğin aletleri yok. O saatte açık kuyumcu olmadığından bize elektrikçi çocuklar yardım etti. Neyse ki onların pensesi ve keskisi bizimkinden güçlü çıktı ve 50 dakika süren operasyondan sonra yüzüğüm Arık Beyi bırakmaya karar verdi. 



Büyük bir stresten sonra çok güzel bir anı oldu ve kesik yüzüğüm artık yüzük kutumun en nadide parçası...

Love,
Sinem


1 yorum:

Grace Happy dedi ki...

canım buyuk gecmıs olsun ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...