14 Mart 2012 Çarşamba

OLAY TOTAL Effects Lansmanı…


Geçen hafta OLAY TOTAL Effect’in yeni yüzü olan Monica Barladeanu ile tanışmak, güzellik sırlarını öğrenmek ve uygulamak için buluştuk.  Bence OLAY reklamında gözüktüğünden daha hoş ve güzel ve çok samimiydi. Monica bize uzun saatler harcamadan tek bir kremle yaşlanmanın 7 belirtisi ile aynı anda mücadele edebildiğini ve güzellik sırlarını bir bir anlattı.


Monica’nın 7 sırrı ve benim açımdan uygulanabilirliği:

•    Bol Kahkaha: Bu benimde her an yaptığım şey olduğu için en kolay uygulanabilir sır. Bol bol kahkaha atın.

•    Yeşil Çay & Zencefil: Yeşil çaya bayılırım ama zencefil için aynı şeyi düşünmüyorum. Ama deneyeceğime söz veriyorum.

•    Bol Su Tüketimi: Monica setten sete koşarken su şişesini hep yanında taşıyormuş ve ihmal ettiği zaman cildinin donuk ve gergin göründüğünü söylüyor. Ben de bol su içmeye çalışıyorum günde 1,5 litre kesin içiyorum ama onun üzerine geçtiğim zaman ışıldadığımı hissediyorum.

•    Cilt Masajı: İşte bu benim kendime vakit ayırıp yapmam gereken bir şey ama hiç uygulayamıyorum maalesef :(

•    Soğuk Duş: Bence de çok etkili ve zinde kalmamı sağlıyor. Monica dayanabiliyorsanız sabah soğuk bir duş alın diyor.

•    Düzenli Uyku: Zinde kalmak ve cildinin parlaklığını korumak için en az 7 saat uyurmuş. Bense uyumanın vakit kaybı olduğu düşünerek sınıfta kalıyorum sanırım.

•    Veee OLAY TOTAL Effects: Özel formülü sayesinde yaşlanmanın 7 etkisi ile birden savaşıyor diyor Monica Barladeanu. Ben de en kısa zamanda deneyerek size sonucu bizzat anlatacağım. Eh aramızda sadece 4 yaş olduğunu düşünürsek Monica kadar parlak bir cilde benim de ihtiyacım var diyorum.


Benim Monica’dan fazladan bir sırrım daha var: çilekkk insanı bu kadar mutlu hissettiren bir meyve daha olduğunu düşünmüyor ve şiddetle tavsiye ediyorum.


Love,
Sinem

2 yorum:

Sıla Yılmaz dedi ki...

Çilek beni hayatta tutan şey :) su gibi :))

hamilelikte özellikle çok düşkün oldum :)
clilde de olay gibi iyi geliyor mu acaba? :)

usedlook dedi ki...

Siu: çileğe ben öyle çok düşkünüm ki hamile olunca ne dereceye gelicem çok merak ediyorum.

valla cildi bilmeme ama beni mutlu ettiği garanti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...