25 Mart 2012 Pazar

Hafta Sonu Alışverişi…


Bahar gelince güneş beni mutlu eder ama ona birde umudu eklemem gerektiğinde hemen kendimi soap opera kitaplarına atarım. O nedenle bu hafta sonu alışverişime bu kitaplardan iki tane ekledim. Birincisi her kitabını zevkle okuduğum ( 2 kitabı kaldı okunmamış) Sex and The City’nin yazarı Candace Bushnell'in Ruj Ormanı, ikincisi ise Jamie Cat Callen’ın Fransız Kadınları Neden Yalnız Uyumaz’ı. Fransızlara karşı olan özel ilgim nedeniyle merak merak meraktan aldım. Son Soap Operalarım bunlar oldu. Biyografilere bayılıyorum o yüzden şimdi stiline taptığım Audrey’im hayatına gireceğim. Ah birde her kafadan bir sesin çıktığı İbrahim Paşa’nın hayatını öğrenmeye karar verdim. Hafta sonu kitap alışverişlerim bu kadarla sınırlı kaldı fakat alışveriş yaptığımda eve almadan dönmediğim tek şey ojedir, 2 tatlı renk kutuda yerini aldı.

Yemeğe doyamadığım çileğin üstümde de kokmasına bayıldığım için bitmek üzere olan vücut kremimin yerini Body Shop’tan yenisi ile doldurdum.  Alışveriş yapmayı çok seviyorum o yüzden Bir Alışverişkoliğin İtirafları’nı da ekledim sepete.


Ve H&M aksesuarlarım. Patrick’in bana uğur getirmesini diliyorum :)


Unutmadan eklemek istiyorum Audrey’mi americano oyununda kazandım. Hafta sonu şeytanım boldu.


Bu hafta sonu kendime ayırdıklarım bu kadar. Önümüzdeki hafta sonlarına bol alışverişli günler diliyorum kendime…

Love,
Sinem

2 yorum:

What's Next dedi ki...

confessions of a shopaholic filmini çok seviyorum ben! sıkıldığımda açıp izliyorum, bugüne kadar 7 kez seyrettim.. tam ruhuma hitap ediyor :D "patrick" yüzüğü çok aramıştım da bulamadım :( bakalım ne zaman karşıma çıkacak, küpeler de çok güzel.. sevgiler :)

usedlook dedi ki...

what's Next: bende bayıldım tam ben :)ben Patrick'i marmara forumdan aldım bir kaç tane vardı haberin olsun canım mucuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...