27 Şubat 2012 Pazartesi

RED CARPET / BEST & WORST DRESS

84. Oscar Törenini sabaha karşı keyifle izledim, ama bu sefer kim ne giymiş, ne takmış, nasıl makyaj yapmış yerine sadece en beğendiğim ve bana göre rezalet ile eşdeğer kıyafetleri size sunmak istedim. Bu seferlik böyle olsun :)


Gwyneth Paltrow’u görür görmez çarpıldım Tom Ford tasarımı kostümü ile onu beğenmeyen bir kişi olabileceğine inanmıyorum. Beyaz kostümünü sade makyajı ve yandan ayrılarak arkada toplanmış saçları ile bir bütün olan buzlar kraliçesi ifadesini muhteşem pelerini ile tamamlamış Gwyneth. Bana göre Red Carpet’ın en iyi tasarımı idi. Tabii gecede sunum yapmak için sahneye çıktığında pelerinini bırakması aynı ihtişamı sağlayamadı fakat konumuz Kırmızı Halı olduğuna göre bu görüntü kayıtlara alınmadı.



Meryl Streep bu kostümü ile değil Kırmızı Halı’ya en varoş kınaya bile gitse rüküşlükten kurtulamazdı. Rengi, modeli ile Lanvin bile olsa tam bir hayal kırıklığı. Fazlasıyla altın rengi Meryl gecenin rezaleti idi. Bu kadar muhteşem bir oyuncunun artık kendine yakışır bir stil danışmanı ile çalışması gerekir.


1 yorum:

Modagrafya dedi ki...

Gwyneth gerçekten çarpılacak bir kıyafetle gelmiş, geçen sene giydiğinden de iyi, Meryl'nin kıyafetini kimse beğenmedi ama umurunda değil galiba böyle giyinmeye devam ediyor:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...