19 Ocak 2012 Perşembe

Salvador Dali ile Hafta Sonu…




Geçtiğimiz Pazar günü ne zamandır görmeyi ertelediğim Dali’ye gittik Arîmle. Ben de Dali gibi Sürrealizmin ta kendisi olduğumdan Dali denince akan sular duruyor benim için. Her ne kadar beklentilerimi tam anlamıyla karşılayamasa da Dali’ye değerdi. 
Geziye girişteki Dali’ye kavuşmanın yönlendirme tabelasına şapka çıkartarak saygılarımı sundum.



 Açıkça söylemek gerekirse beklediğim Sürrealist akıma hitap eden resimlerin hiçbiri yoktu ama kalanlarla idare edildi. Bunlar da benden size kıyak olsun.




Bu resmin içinden bir bölüm ise benim için.


Sergide dev tablolara yansıyan Dali resimleri genelde herkesin resmini çektiği ve önünde kalabalıkların olduğu yerlerdi. Buradan da sizin için bunları seçtim.

Görmek isteyenler MSGSÜ Tophane-i Amire’de 26 Şubat tarihine kadar gezebilirler.




Ve çıkışta şu an ki favori pabuçlarım olan (ben ona Marie Antoinette ismini taktım)sevgili Antoinette'lerimle aşk yaşadım, döndüm durdum :) Buradan onlarla ilk tanışma anımı tekrar hatırlayabilirsiniz.


Ve içine hiçbirşey sığdıramadığım ama çok sevdiğim kalp çantam...


Dönmekten yorulunca Ara Cafe’de koca bir tabak çökertme yeme zamanım gelmişti. Yine olsa yine yerim.

Çektiğim resimlerden sıkılan sevgilimin en sevdiği şey ben onu çekerken beni çekmek. Ah bir de fotoğraflarda güzel çıkmayı başarabilse daha iyi olacak.

Ama asıl çabalaması gereken benim makinemle resim çekebilmek. İsteyerek mi yapıyor bilmiyorum ama çektiklerinin %90’ı flu, %7’si göstermek istediğim obje ile alakasız geri kalanı iyi. Bu da %7’lik kısımdan olan broşum. Göremediğiniz gibi harika :)


Love,
Sinem

5 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

Çantan çokkk tatlıymış bayıldımmm, boşver içine bir şey sığmasa da olur :))) Şapkan da çok tatlı, çok sevdim.. Ben de seni bloguma beklerimm! :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com

What's Next dedi ki...

ben sergiye ilk açıldığı hafta vakit bulur bulmaz gitmiştim.. evet o tüm sürrealist eserler yok ama salvador dali nasıl bir dahi, kafasından neler geçiyormuş diye düşünmeden edemedim.. yine de bence uğranması gereken sergilerden :) ayrıca tophane-i amire'ye gitmeyeli çook olmuştu, yeniden aa manzarası ne kadar güzelmiş diye düşündüm ;)

blogunu yeni buldum ve artık takipteyim, bana da beklerim :)
edankb.blogspot.com

ps: kahküllerin şapkayla harika gözüküyor!

usedlook dedi ki...

Lunapark Queen: teşekür ederim. takip edicem canım :)Şapkamı sezon başında Bershka'dan almıştım simli ama simleri pek belli olmuyor :(

What's Next: kesinlikle görülmesi gerek, her zaman böyle dahiler ayağımıza gelmiyor. ve kahküllerime hala alışamadım ve bin kez pişmanım :(
takipteyim artık canım:)

Serap dedi ki...

Mustakbel damat buradaymış :) ooooo :) Dali'ye bende gitmek istiyorum geçen yıllarda geldiğinde gidememiştim :/

usedlook dedi ki...

Serap: damat o evettt :)
daha bir ay var canım kaçırazsın sen bilirim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...