16 Ocak 2012 Pazartesi

Kırmızı Halıda Baylar…




Altın Küre ödüllerinin kırmızı halısı dün gece yapıldı ve kadınların kostümünden, takısına, aksesuarına, makyajına ve saçına kadar layığı ile konuşuldu, yazıldı, çizildi ve fotoğraflandı. Beylere haksızlık olmasın, kim hangi smokini nereden giymiş kısaca bakalım.


Yaşlandıkça yıllanan (saçları fena beyazlamış aslında hafif siyah boya atsa hiç de fena olmayacak) George Clooney Valentino smokini ve yeni kız arkadaşı ile geçti kırmızı halıdan. Valentino takımı hediye edilmesi yetmiyormuş gibi geceyi bir de En iyi erkek oyuncu ödüllü ile kapattı. 


Brad Pitt’i sanırım uzun saçlı bir tek ben beğenmiyorum. Resmen çirkinleşmiş ve yaşlanmış. Acilen saçları kazıtmalı ve özüne dönmeli. Fakat Salvatore Ferragamo smokin pek bir aceleye gelmiş olacak ki paçalar 3 cm uzun kalmış. Tüm bu olumsuzlukları bile gölgede bırakmamış kırmızı halıda Brad’i. Tek merak ettiğim o baston neden?


Gerard Butler; erkeklerin ve kadınların Brad Pitt’ten sonra yakışıklılık konusunda hemfikir oldukları ikinci adam. Geceye Amerikan paça Salvatore Ferragamo ile katıldı. Ah bir de tıraş olsaymış muazzam olacakmış. 


Leonardo’nun yıllar geçtikçe güzelleşen oyunculuğuna aynı yıllar tipini de güzelleştirse hiç fena olmayacak. Paça boyu Giorgio Armani’de de göze batıyor.  


Bradley Cooper hangi smokini giymiş hiç bilmiyorum ama bu sayfaya çok yakışıyor.


Ve gecenin en şıkı dar paça ve vücuda tam oturan smokini ile Ryan Seacrest’in Burberry’si oldu. O kadar şık ki yüzündeki o aptal gülümsemeyi bile göz ardı ediyorum.


Hepsi smokin giyidi ama benim favorim her zaman Johnny Depp. Ufacık bir dokunuş bile onu özel kılmaya yetiyor. Yeşil yeleği ve cebinden sarkan saat o kadar müthiş ki papyonsuz olması bile abes durmuyor.

Bakalım Oscar’da neler göreceğiz.

Love,
Sinem

Görseller:just jared, celebuzz

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...