8 Ocak 2013 Salı

Perfect Style... Victoria Beckham



Bir insanın bu kadar çok sevmeyeni olup ama bir o kadar da yaptıklarının takip edildiği bir ünlü daha olduğunu zannetmiyorum. İlk ünlü olduğu zamanki haliyle, Roberto Cavalli’nin yatında salındığı hali ile ve şimdiki hali arasında o kadar çok fark var ki bu bile ona saygı duymayı gerektirir. Ama benim önünde şapka çıkardığım an o enfes koleksiyonlarını gördüğüm andı.

Victoria aslında uzun saçlı iken sadece dünyanın en yakışıklı adamlarından birinin eşi eski bir pop şarkıcısıyken, kısacık kestirdiği saçları ile tüm dünyanın senelerde takip edeceği bir modele imza atmış oldu. Aslında o günden sonra artık uzun saç Victoria için çok anlamsızlaştı ve o dönemi kapatmış oldu.



İlk başlarda moda ne olursa olsun Victoria hep esmerdi beyazlık moda olsa bile onun bir rengi vardı, zamanla açılsa da…




Bazen baştan ayağa tek bir renk giydi, bazen umarsızca bir kürk ya da sadece bir trençkot,






Bazen koluna David’i ya da yeni modelimiz çocuklarını taktı,





Ama onun koluna en çok yakışan her zaman bir Hermes Birkin oldu. Hatta bana göre Hermes alabilmek için bu kadar sıra beklenmesinin de sebebi Vic’in tüm renklerini alıyor olduğudur.




Eski zamanlara göre stili de oldukça değişti. Eskiden kot ve askılı bodyden oluşturduğu kombinlerini zamanla kalem eteklere bıraktı.




Vücuduna oturan ve A kesim elbiseler giymeye başladı.




Hatta hızını alamayıp belden oturtmalı elbiselerde giydi ki işte o zaman Victoria’nın sadece Beckham’ın eşi olmasından bir adım ileriye giderek bir stil sahibi olduğunu göstermiş oldu.

Ve stilini öyle bir konuma getirdi ki bir zamanlar pek sıkı fıkı olduğu Katie Holmes’ın stilinde gözle görülür bir değişiklik yapmasını sağladı. Bu konuda boynuz kulağı geçmişti bir ara.




Fakat asıl çıkışını çok uzun zaman önce yapmış olsa bile Victoria Beckham birçoklarının düşüncelerinin aksini ispat edercesine gayet başarılı koleksiyonlar sundu başladığı ilk günden bugüne kadar, onları ilk sergileyen de kendi oldu.




Ben zayıflığını da stilini de o soğuk İngiliz duruşunu da ve muhteşem koleksiyonlarını da beğenerek Perfect Style diyorum, onda bu aralar fazla olan tek şey silikonları…

Love,

Sinem

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...