11 Mayıs 2011 Çarşamba

BRAUN İLE BİR GÜN

Cumartesi günü El Beso Kuruçeşme’de Eda Taşpınar ve dünyada ilk olma özelliğini taşıyan Braun Silk-épil 7 çift etkili epilatörü ile tanışmak ve sohbet üzerine sözleşmiştik. Bir yanda bence Türkiye’nin bayan bacağı Eda Taşpınar, diğer tarafta Dermatolog Dr. Eda Kumbasar ve sadece 2Eda yeterliyken bir de yazın keyfini doyasıya çıkartmamıza yardımcı olacak Braun’un yeni ürünü, Eda Taşpınar’ın tercihi Braun Silk-épil 7 çift etkili epilatör. Eh, daha ne olsun.

Yaz geliyor, 4 haftaya kadar pürüzsüz bacaklar istiyorsanız deneyin derim.

Unutmadan Eda’nın pürüzsüz bacakları için uyguladığı 5B formülünün Beslenme, Beş gün spor, Braun Silk-épil, Besleyici bakım yağı ve Bilinçli bir stil olduğunu söylemek isterim. Evet, doğru bu kadar basit ve yapılabilir. Biraz daha ayrıntı isterseniz;

  •     Beslenmede bol sebze ve meyve, 2 litre su ve ara atıştırmalıklar.
  •     Beş gün sporda, adı üzerinde spor, yürüyün, koşun, üstelik bedava.
  •     Braun Silk-épil tek bir geçişte tüyleri kökünden alırken, ölü deriyi temizliyor ve size pürüzsüz             bacaklar kalıyor.
  •     Besleyici bakım yağı ise badem yağı ve bebe yağının karışımından oluşuyor. 3 aşamalı; banyoya gir, çıkarken bacaklarına sür, havlu ile kurula. 
  •     Bilinçli bir stilse önce vücudunu tanı ve ona göre giyin.

Böyle basit bir formül ile müthiş bacaklar benim de olmalı ama önce Braun’a ihtiyacım var diyorsanız… Upsss! Onu da ben hediye ediyorum.

Bu kadar konuşmak yeter! Şimdi iş size kalıyor. Eda’nın 5B güzellik sırrı varsa, benim de var diyen bayanlar size 2 gün müddet. Yapmanız gerekenler basit, önce güzellik sırlarınızı –ne kadar varsa 3 5 7 sınır yok- altına bir de ulaşılabilir mail adresi, 12 Mayıs Perşembe gecesi balkabağınız patlamadan yorum olarak yazın, aranızdan bir kişiye Braun ile ben bu ürünü gönderelim.

Biz kadınlar narin olduğumuz kadar güçlüyüzdür, bunu herkes biliyor ama bilmediğiniz Braun Silk-épil 7 ile bunu ispatlamaya artık gerek olmadığı…



KAZANAN İLKNUR OLDU :) TEBRİKLER

6 yorum:

Adsız dedi ki...

hemen düşünmek lazım

Unknown dedi ki...

benım ilk sırrım yurumek.bol su falan ıcemıyorum meyvede yıyen bır ınsan degılım.ama epılasyon sonrası bacaklarıma maske yaparım killi limonlu maske hem lekelerı azaltıyor hemde beyazlastırıyor.ucuncusu ıse mutlaka her banyoda kese yaparım hemde şu aktarlarda satılan kabak lıflerınden kıpkırmızı olana kadar keselerım heryerımı ozellıkle de bacaklarımı kan dolasımı hızlansın hemde olu derıler gıtsın dıye banyo sonrası ıse ya bebeyagı yada krem hangısı elıme gecerse kremlenırım mutlaka benım sırrım bunlar umarım kazanırım..
maıl:ilknur_silik@mynet.com

Adsız dedi ki...

ilk sırrım bol su ve bitki çayları içmek. haftada 3 gün spor yapıyorum. cildime extra bi maske falan yapmıyorum ama sadece cildimin daha parlak olması için banyodan sonra krem veya losyon uyguluyorum.
mail: elifbariss@hotmail.com

nulucay dedi ki...

tam uygulayamasam da masajın en etkili formül olduğunu düşünüyorum. Birde banyo sonrası yapılan bebe yağı da cildimi nemlendiriyor. Birde tabi suuu

nulucayy@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Cildinizin ilacı su ve maydonoz. Maydonozu mikserde çırpıp içerisine birazda ılık su kattınız mı daha da yapmanız gereken bişi yoktur bence :)

Ayrıca tüylerde azalma konusunda bir arkadaşımdan duyduğum kabaca tabirle "kocakarı ilacı" diyebileceğim bir yöntemi de paylaşmak isterim. Epilasyon işleminden sonra aldığımız yerlere limonlu suyla masaj yaparak kıl köklerini yakabiliyormuşuz. Elbette ki lazer gibi etkisini göstermeyecektir ama ben tüyleri zayıflatacağını ve azaltacağını düşünüyorum..
mail:zgy91@hotmail.com

reyhane dedi ki...

Selam,Spor yapmak ve bol su içmek vazgeçilmezim..Bacaklarıma peeling de yapıyorum bu arada..At kılı fırçası almayı da aklıma koydum.Yanında Braun da iyi giderdi değil mi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...