11 Mart 2011 Cuma

ADİL IŞIK KÜÇÜK SIRRINI AÇIKLADI





Başrollerinde Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur, Birkan Sokullu, İpek Karapınar, ve Kadir Doğulu’nun paylaştığı Küçük Sırlar dizisinin stil danışmanı Banu Savcı ile Tuba Mutlay (TB) adL Tasarım Direktörü Zehra Işık ile işbirliği yaparak  “Küçük Sırlar by adL” adıyla yeni bir marka yarattılar.

Koleksiyonun ilk parçaları 11–13 Mart tarihleri arasında İlk defa İstinye Park’ta çok özel bir proje ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. 16 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan Küçük Sırlar Dizisi’nde Su, Ayşegül ve Heves karakterlerinin giydiği Küçük Sırlar by adL koleksiyonunun parçaları için özel olarak İstinye Park AVM’ de sergilenmek üzere 3 adet kilitli cam vitrin tasarlandı.  Bu tarihler arasında 100TL ve üzeri alışveriş yapan her müşteri bir anahtar sahibi olacak ve bu sınırlı sayıda üretilen çok özel koleksiyonun ilk parçalarına sahip olmak için şansını deneyecek ve her gün bu özel koleksiyondan bir parça sahibini bulacak.

Eğer sizde Küçük Sırlar dizisinin kıyafetlerine hayran hayran bakanlardansanız daha fazla beklemeyin ve haydi, bugünden düşün yollara, ilk istikamet İstinye Park, 15 Mart itibari ile de belirlenecek olan 14 mağazaya…

By Elif Sinem TEZEL

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...