12 Eylül 2010 Pazar

PERFECT STYLE POPPY DELEVINGNE…



Bir Kate Moss veliahttı daha…

Moda dünyasının bıkıp usanmadan yerine birilerini koymaya çalıştığı Kate’in tahtının yeni adayı Poppy Delevınge. Sarı dağınık saçları, incecik vücudu ve manken olması bunun için yeterli nedenlermiş gibi gözükse de biraz haksızlık ediliyormuş gibi geliyor. Aslında ona taze Kate denmesi gelecekte yapabileceklerinde olsa gerek.

İngiltere onun için “An English rose in New York” deyimini kullanması boş değil. Bugüne kadar Louis Vuitton, Balenciaga, Chloe için yürüse de asıl çıkışını 2009 yılında Karl Lagerfeld keşfetmesiyle yaptı. Son olarak İstanbul’da Mango defilesinde görüldü.

İngiliz gülü tam bir ayakkabı fanı – hâlbuki kadınlarda hiç sevmez ayakkabıyı – favorisi de çok şaşırtıcı olacak ama Christian Louboutin, en sevdiği çantası Chanel, Karl ile tanıştığından beri en çok tercih ettiği ceketlerin ilk sırasında Chanel’in imza ceketi Tüvit ceketler geliyor. Fakat en sevdiği elbisesi siyah vintage Alaia’sı. Davetler dışında Poppy’nin stilinde topuklu ayakkabıya yer yok. Boyfriend jean ve converse vazgeçilmezleri.

En büyük takıntısının moda olduğunu söyleyen mankenin moda ikonlarını Twiggy, Jane Birkin ve Jean Shrimpton, en sevdiği markaların; Chanel, Burberry, Christopher Kane, Balmain, Matthew Williamson ve Missoni olmasına şaşırmamak gerek. Birde favori markaları arasında Twenty8Twelve olması yakın arkadaşı Sienna Miller’a bir kıyak gibi kokuyor. Unutmadan belirtmek isterim diğer yakın arkadaşları arasında; Philip Lim, Brian Atwood, Roberto Cavalli ve Massimo Ferretti bulunuyor.

Her ne kadar Kate’ten boyu daha uzun, yüzü daha güzel olmasına rağmen stil konusunda yiyeceği ekmekler var gibi gözüküyor olsa da takibe devam derim…

By Elif Sinem TEZEL

 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...