24 Mart 2010 Çarşamba

MANGO BAHARA HAZIR…

Mango ilkbahar sezonu için hazırladığı koleksiyonu önce defilesi ile sergiledi, şimdi de vitrinlerde...

Mango, ilkbahar rengine yakışır biçimde yeşillendi bu sezon. Ağırlıklı olarak asker yeşilini gördüğümüz yeni kreasyona bej, buz mavisi, lacivert ve tabii ki beyaz renkleri hakim. Kamuflaj elbiseye de dikkatinizi verin lütfen. Bunların dışında bu sezon bizi şaşırtan tasarımlardan biri salopet oldu. Uzun bir aradan sonra yine karşımızda, birkaç gün sonra da üzerlerimizde olacak. Rahat olmak istenilen günlerin ideali şu an moda kaçırmayın kızlar.
Çiçekli desenlerde oldukça çekici gözüyor. Eteklerde ve elbiselerde bol bol rastlayacağız. Mango etek ve elbiselerin uçlarını örgü ile renklendirmiş. Unutmadan belirtmek isterim ki örgü bu ve önümüzdeki birkaç sezon boyunca moda olmaya devam edecek. Hırka, çanta ve etek uçlarında kullanan Mango’ya göz atın.
Ne mutlu bize ki uzun zaman önce dolapların en ücra köşelerine atılan kot ceketler, yelekler, etekler ve hatta şortlar yine ve yeniden moda. Dikkatleri çekmek isterim ki Mango şort boylarını biraz uzatmış.
 Ve tabii ki her baharın vazgeçilmezi Trençkotlar yine kurtarıcımız olmaya devam edecek. Son olarak bu sezon ceket, trençkot, hırka ne giyerseniz giyin kollarını mutlaka dirsekte tutun.
Mango tasarımlarını incelemeyi unutmayın…

Hazırlayan Elif Sinem TEZEL



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...