27 Mayıs 2010 Perşembe

LOUIS VUITTON PARTY IN LONDON


Louis Vuitton New Bond Street Londra ‘da yeni butiğini açtı. 3 katlı bir mağaza olan LV’nin içinde bir el çantası barı, daire olarak bilinen VIP alanı ve LED merdiveni bulunuyor. Davete katılanlar arasında Alexa Chung, Carolina Sieber,Catherine Deneuve, Claire Forlani, Daisy Lowe, Elle Macpherson, Gwyneth Paltrow, Jerry Hall, Angelica Huston, Kristan Dunst, Natalia Vodianova,Sophia Dahl ve Thandie Newton ilk göze çarpanlardı.


By Elif Sinem TEZEL

26 Mayıs 2010 Çarşamba

SEX AND THE CITY 2 PREMIERE

Tüm dünyada heyecanla beklenen SATC 2 filminin ilk galası kızlarımızın göz bebeği New York Radio City Music Hall’da yapıldı. Biz şimdilik sadece kırmızı halısıyla yetinmek zorundayız, nedendir bilinmez gösterim tarihi 4 Haziran.

Dünyanın ne giydiği en çok merak edilen karakterinin sahibi Sarah Jessica namı diğer Carrie yine en şık ve ışıl ışıldı Valentino Couture kıyafetiyle… Rüzgâr sayesinde arada bir Ferragamo ayakkabılarını da görmüş olduk. Gecenin en göz alıcısı dizide de olduğu gibi her zamanki gibi Sarah Jessica Parker’dı.Üstelik bu sefer Patricia Field’in en ufak bir etkisi yok.
Kim Cattrall 'da Naeem Khan’ıyla oldukça şıktı. Fakat bu kadını yakından çekmemeleri gerek. Dekolte bölgesinde kusur yokken yüzünde bu denli kırışıklıklara tek sebep fazla gerdirmek heralde.
Kristin Davis cici kız imajını hiç bozmayan pembe Jean Desses ile katıldı.
Bazı insanlar vardır çuval giyse yakışır, bazılarını da Carolina Herrera bile kurtaramaz. Cynthia Nixon soğuk soğuk soğuk soğuk.
Patricia Field rüyama girecek. Bu ne hal öyle. Bu arada Ivana Sert ‘te gözümden kaçmadı. Üstelik biraz abartmış.
Ve dizinin yakışıklıları…
And the others…
By Elif Sinem TEZEL

25 Mayıs 2010 Salı

EVLİLİK SEZONU

Mevsimlerden baharın ortalarından yaza doğru ilerlediğimiz bu günlerde yılın en çok rağbet gören evlilik sezonunu da açılmış bulunuyor. Mavi bir kutuyla teklifinizi aldıysanız – tabii yeterince şanslı iseniz- artık gelinliğinizi seçme zamanı da gelmiş demektir. Bütün gözlerin üzerinizde olacağı gece giyeceğiniz gelinlik için bu yılki modeller arasında ilk göze çarpanlar çiçekler, danteller, fiyonklar, volanlar ve kristal işlemelerdir. Etekler kabardıkça kabardı. Straplez modellerin yanına tek omuzda dâhil oldu. Gelin çiçeklerinde bugüne kadar görülmemiş bir renk skalası hâkim. Kısaca bu sezon gelinler için sadelikten eser yok…

Bu yılın en çok dikkat çeken modellerine Armani Prive imza attı. Uzay çağını andıran yakalarıyla ve birbirinden ışıltılı işlemeleriyle o gece parlamak isteyenlerin ilk tercihleri olmaya aday gözüküyor. Özellikle klasikleşmiş uzun modellere farklılık katacak olan mini modelleri oldukça dikkat çekici.
Sezonun en çok çeşidi her zamanki gibi her yılın olmazsa olmazı straplez modellerde. Sade model severler için kesinlikle Pronovias…
Bu benim günüm dikkatleri dağıtmak istemem diyen straplezlerin tercihi ise Dilek Hanif, Kenneth Pool,
Ve tabii ki Carolina Herrera olmalıdır.
Omuzlarına güvenen gelinler boyundan bağlı modelleri seçebilirler. Fakat bu modeli kabarık etekle kullanmamalılar gözleri yormamak için. Yine Carolina Herrera üç farklı model sunuyor, dantel, işlemeli v yaka ve göğüs dekoltesi olmak üzere…
Askılı model gelinlikleri hareketlendirmek için kristal işlemeli veya dantelli olanları ilk tercihiniz olmalı.
Dünya umurunda olmayan cesur gelinlere en güzel cevap Dior’dan geldi. Oscar De La Renta, Chanel ve Elie Saab ise noktayı koydu.
Bir de Vintage tutkunu gelinler var ki onlar son sezonların en şanslıları oluyorlar. Gerçek bir vintage gelinliğiniz varsa sükseniz tartışılmaz ama yoksa da artık üzülmeye değmez. Birbirinden yaratıcı tasarımcılar son yıllarda sadece vintage görünümüne çalışıyorlar da denebilir. Zor olan seçmek olacak.
Son olarak bu sezon gelinliklerin arkası da en az önleri kadar havalı. Gül, fiyonk ve kuşaklar kullanım sırasında ilk tercih edilenlerden.
Gelinliği tamamlayan buketler bu yıl her zamankinden daha renkli ve canlılar. Özellikle mor, yeşil, mavi ve sarı sezonun öne çıkanlarıdır.

Klasikçiler içinse kırmızı, beyaz gül ve kır çiçekleri…
Düşmanın gözünü alamadığı ayaklarınıza dostlarınızda baksın isterseniz son birkaç yılın modası metalik ve simli olanları deneyin.
Klasikçilerin vazgeçemediği beyaz ayakkabı en fazla modelin olduğu seçenekleriniz arasındadır.
Arada kalanlar ise bejden vazgeçmemeliler.

Tek taşınızı kendiniz seçin ama şarkılara aldanıp kendiniz almayın. Mümkünse Tiffany & Co ‘dan da vazgeçmeyin derim ben…


By: Elif Sinem TEZEL
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...